NEWS

Met hartstochtelijke passie, zoals hun naam suggereert, brengt Sospiri Ardenti kamermuziek uit de barokperiode. Lees hun recencies hier!

Concerten:

16/10/22: CC Schilde: Sospiri Ardenti - Purcell and Friends

22/01/23:: CC Den Dullaert Hulst, NL: Sospiri Ardenti - Wannes, een Barokke Fantasie

Nieuw programma ism. bas-bariton Wilfried Van den Brande. "Wannes, een barokke fantasie", muziek van Wannes Van De Velde, in combinatie met Ierse folkmuziek, en dit alles in een barok kleedje!

Wannes Van De Velde

 

Streaming concerten:

Hier worden toekomstige streaming concerten aangekondigd, live vanuit ons eigen "Kattenberg Lab"Luister hier naar eerdere streams,

 

Youtube:

Ons Youtube kanaal bevat meer dan 100 videos op www.youtube.com/geertvangele, Help ons kanaal groeien door erop te abonneren.

Je vindt er ondermeer hidden gems, complete concerten en uittreksels uit verscheidene van onze programma's!

 

About Sospiri Ardenti

De naam "Sospiri Ardenti" (gepassioneerde zuchten) komt uit een liedbundel Recorder-Lutevan de 17de-eeuwse componist Giulio Caccini. Het ensemble Sospiri Ardenti werd gevormd in 1998 om de passie van de leden - muziek uit de laat-16de tot vroeg-18de eeuw - op een levendige manier over te brengen. De leden zijn afgestudeerd aan diverse conservatoria met specialisatie in historische uitvoeringspraktijk. Sospiri Ardenti trad op tijdens verschillende internationale festivals in Europa en Amerika, en de individuele leden verzorgen regelmatig wereldwijd concerten en masterclasses.